Η παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς Wayward Pines. Ναι, ήμουν κι εγώ εκεί.

Στο κέντρο του Λονδίνου, απέναντι από την Τράπεζα της Αγγλίας, έγινε εχθές η παγκόσμια πρεμιέρα της μίνι σειράς 10 επεισοδίων “Wayward Pines” από την Fox Entertainment με πρωταγωνιστές τον Matt Dillon και την Juliette Lewis και παραγωγό τον M. Night Shyamalan της Έκτης Αίσθησης. H σειρά βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία του Blake Crouch, η οποία στα ελληνικά είναι γνωστή ως “Η Πόλη” από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

O Μπλέικ Κράουτς με το βιβλίο "Η Πόλη" από τις Εκδόσεις Διόπτρα.
O Blake Crouch με το βιβλίο “Η Πόλη” από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Ως συγγραφέας της Διόπτρα, ήμουν κι εγώ εκεί, λοιπόν, και πέρα από τα ποτάκια που ήπια και τους όμορφους ανθρώπους που συνάντησα, έχω να πω ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι πολύ δυνατό. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο μυστικός πράκτορας Ethan Burke ξυπνάει τραυματισμένος στην αφιλόξενη πόλη Wayward Pines, απ’ όπου σύντομα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει. Τα υπόλοιπα είτε θα τα διαβάσετε στα βιβλία είτε θα τα δείτε στην σειρά, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 126 χώρες και 37 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα χάρη στο κανάλι Fox.

Τόσο ο Crouch όσο και ο Dillon με τον Shyamalan ήταν παρόντες στην πρεμιέρα, πολύ φιλικοί και προσιτοί. Είχα μια μικρή συνομιλία με τον Crouch, ο οποίος χάρηκε που κρατούσε την ελληνική έκδοση με αφιέρωση.

Επιμύθιο: Προτείνω ανεπιφύλακτα τα βιβλία, γιατί πάντα βοηθούν την φαντασία να γεμίζει τα κενά. Αν είστε όμως περισσότερο της τηλεόρασης, σίγουρα θα αξίζει.

Διαβάζετε λογοτεχνία; Δείτε τα βιβλία μου εδώ.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED POST

Spotlight: πώς η Καθολική Εκκλησία συγκάλυπτε επί δεκαετίες βιασμούς ανηλίκων

Είναι δύσκολο να δεις την ταινία του 2015 Spotlight και να μην νιώσεις ρίγος και αηδία. Κύριο θέμα της είναι η…

“Mediterranea”: η ταινία που πρέπει να δεις το 2015.

Όχι, δεν έχει βγει ακόμα στους κινηματογράφους, αλλά υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μετά το Νοέμβριο. Προς το παρόν, μαζεύει θετικές κριτικές…

Πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν είχαν κερδίσει οι Σύμμαχοι στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Το έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Τι θα είχε γίνει αν η Σοβιετική Ένωση δεν είχε αντέξει στην πολιορκία των Ναζί; Αν…

Το “anonimo” μέσα απ’ τα μάτια των παιδιών

Με το Μιχάλη γνωριστήκαμε μέσα στα χαρακώματα της Πράσινης Γραμμής (λέμε τώρα..) λόγω της κοινής μας θητείας στην ΕΛΔΥΚ. Εκτός…